nordjyske medier som arbejdsplads

NORDJYSKE Medier som arbejdsplads

NORDJYSKE Medier er en moderne og innovativ virksomhed, hvor forandringsparathed og fleksibilitet er med til at sikre, at vi kan leve op til vores kunders krav. Derfor har vi ansat en bred vifte af forskellige faglige kompetencer og har en medarbejderstab på omkring 800 medarbejdere. Vi har ansat alt fra trykkerimedarbejdere og journalister til sælgere, grafikere, IT-udviklere, administrativt personale og mange andre funktioner.

Vi stiller krav, og forventer også at du gør det

Vi tror på, at vi motiverer vores medarbejdere ved at give dem ansvar. At de vil vokse med opgaven, og en løbende udvikling og uddannelse er en god investering i fremtiden. Vi giver mulighed for, at vores medarbejdere kan udvikle deres personlige og faglige kvalifikationer, så de er rustet til at indfri vores kunders krav og forventninger. Til gengæld forventer vi også, at vores medarbejdere selv gør en aktiv indsats for deres trivsel, bl.a. ved at tilkendegive deres ønsker og behov til os som arbejdsgiver.

NORDJYSKE Akademiet samler koncernens tværorganisatoriske uddannelsestilbud under én paraply og har til formål at understøtte den strategiske kompetenceudvikling i koncernen. NORDJYSKE Akademiet udbyder et prioriteret udvalg af kurser og forløb til alle medarbejdere og ledere i koncernen. Udbuddet bliver løbende evalueret og tilpasset.
Akademiet har fem spor; Generelle kurser, E-learning, Lederudvikling, Talentudvikling og Nye kolleger.

Trivsel er i fokus

I NORDJYSKE Medier ved vi godt, at der er en sammenhæng mellem præstationer og trivsel. Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt, at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Vores medarbejdertilbud omfatter bl.a. sundhedsforsikring, krisehjælp, fitness aftaler, gratis avis, massørordning og zoneterapi, rabat på elektronisk udstyr og mobilabonnementer, personaleforening og kunstforening.

Ledige stillinger i NORDJYSKE Medier