vi vil nytte og fornøje

Vi vil nytte og fornøje

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af nordjyske ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje

Mission - Hvad er vi til for?

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker i en stadig mere digitaliseret verden.

Vision - Hvor vil vi gerne hen?

Vi vil udvikle fremtidens medievirksomhed, som gør det muligt at forstå verden på en brugbar og meningsfuld måde og navigere i strømmen af informationer, oplevelser og muligheder.

Vi vil skabe værdi gennem formidling af indhold og markedspladser af høj kvalitet. Derfor er vi tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, de beskæftiger sig med.

Strategi - Hvordan vil vi leve op til visionen?

NORDJYSKE Medier bygger sin virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien. Med et publicistisk udgangspunkt vil vi skabe værdi i samspil med kunderne på alle relevante platforme.

Vi skal kende vores kunder ved hjælp af indsigt, behovsforståelse og databerigelse, så vi leverer indhold og ydelser, der er målrettede og relevante for den enkelte.

  • I Nordjylland fokuserer vi på digital udvikling, så vi med vores trykte, elektroniske og digitale medier sikrer en høj udbredelse og en stærk position som afsæt for en langsigtet, bæredygtig medievirksomhed.
  • I Danmark fokuserer vi på nationale nicher og interesser i et brugerrettet B2C-spor som afsæt for vækst.
  • I Skandinavien fokuserer vi på vækst i et virksomhedsrettet B2B-spor gennem ekspansion og konsolidering af specialmedier.

Værdigrundlag

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af nordjyske ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.

En vision der handler om fortællerglæde, om fornyelsen og om at forstå verden. En vision, der kobler de bedste traditioner med de nyeste teknologier. En vision, hvor uafhængig og troværdig journalistik skaber demokratisk værdi for folk.

NORDJYSKE Medier er mennesker. Kvinder og mænd med lokal forankring og global horisont. Mennesker, som deler en dynamisk måde at tænke på. Mennesker, som besidder den begejstring og vedholdenhed, der skal løfte virksomheden fra at være god til at være fantastisk god.