vi vil nytte og fornøje

Vi vil nytte og fornøje

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af nordjyske ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje

Mission

At nytte og fornøje

Vision

Vi vil med udgangspunkt i Nordjylland være den naturlige partner for folk, når de efterspørger informationer, oplevelser eller underholdning.

Strategi

Hver enkelt aktivitet skal optimeres i forhold til markedets skiftende behov. Vi skal formå at tilpasse os og udvikle produkter, processer, organisation og menneskelige ressourcer, således at vi kan agere offensivt i en stigende konkurrence. Der skal investeres i forretningsområder, som understøtter, udbygger og udviklervirksomheden.

Værdigrundlag

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af nordjyske ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.

En vision der handler om fortællerglæde, om fornyelsen og om at forstå verden. En vision, der kobler de bedste traditioner med de nyeste teknologier. En vision, der kombinerer kundskaber og kreativitet, så det giver mening for folk.

NORDJYSKE Medier er mennesker. Kvinder og mænd med lokal forankring og global horisont. Mennesker, som deler en dynamisk måde at tænke på. Mennesker, som besidder den begejstring og vedholdenhed, der skal løfte virksomheden fra at være god til at være fantastisk god.