nordjyske medier passer godt på dine persondata

NORDJYSKE Medier passer godt på dine persondata

I NORDJYSKE Medier og alle vores koncernforbundne selskaber lægger vi stor vægt på, at du er tryg ved at købe og bruge vores produkter og ydelser. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved måden, vi håndterer dine personlige oplysninger på.

25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning, GDPR - General Data Protection Regulation i kraft. Reglerne gælder alle virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU.

Denne nye lovgivning gør det tydeligere, hvilke rettigheder du har som kunde, bruger og samarbejdspartner, og hvilke forpligtelser vi har som virksomhed.

I NORDJYSKE Medier koncernen registrerer vi og bruger dine forskellige personoplysninger afhængigt af, hvilke af vores produkter og ydelser, du anvender. Det vil typisk være almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i den sammenhæng, dine data er blevet registreret. Når vi ikke har et kundeforhold med dig, gemmer vi normalt dine personoplysninger i yderligere fem år. Dette er primært for at kunne leve op til vores forpligtelser i bogføringsloven m.v.

Registreredes rettigheder
De nye regler øger gennemsigtigheden, og du kan få bedre indsigt i hvordan, vi bruger dine personoplysninger. Samtidig følger også en række rettigheder, så du kan:

• Få indsigt i dine personoplysninger
• Få ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
• Få ret til sletning af personoplysninger
• Få ret til begrænset brug af dine personoplysninger
• Få ret til at tilbagekalde et samtykke

Det er vigtigt i denne henseende at nævne, at ovenstående rettigheder ikke gælder i forbindelse med alle vores redaktionelle udgivelser. Det vil sige, at en person ikke har ret til indsigt, rettelse og sletning i vores udgivelser og kildemateriale. Vi er underlagt Medieansvarsloven, der regulerer alle forhold om vores ansvar i forhold til vores udgivelser, og Medieansvarsloven giver ikke ovenstående rettigheder.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af de rettigheder, som udspringer af persondatalovgivningen, bedes du kontakte os på: persondata@nordjyske.dk

Hvis du som ansøger ønsker at vide mere om hvordan, vi behandler ansøgninger og cv’er, bedes du følge dette link

Hvis du ønsker at vide mere om vores privatlivs- og cookiepolitik for vores hjemmesider, bedes du følge dette link