nyhedsbreve fra nordjyske

Nyhedsbreve fra NORDJYSKE

Direct Mail annoncering bliver ikke nemmere!

Hver uge sender NORDJYSKE mere end 300.000 mails til nordjyderne. Og det er vel at mærke på opfordring – nordjyderne har selv givet tilladelse til at sende en skræddersyet nyhedspakke hver morgen til deres postkasse. Dermed får nordjyderne nyheder direkte i indbakken, som appetitvækker til avisen, eller som eneste nyhedskilde overhovedet.

Nyhedsbrevene er selvfølgelig gratis, og vi har en høj åbningsrate på dem – hver dag!

Vi stiller mediet og modtager-databasen til rådighed som en god annonceringskanal for vores kunder, og tilbyder præcis annoncering i udvalgte områder. Det sænker annonceprisen og øger effekten.

1

Hvordan når du ud til dem her?

En god del af modtagerne siger ’Nej tak til reklamer’ i postkassen på gaden, og er derfor svære at nå ud til med traditionelle push-medier. Det er derfor oplagt at tilkøbe en annonceplads i NORDJYSKE’s nyhedsbreve sammen med en printkampagne for maksimal eksponering.

2

NORDJYSKE Fordele

Rejser, madoplevelser, musik, revy, teater, sport, løb, konkurrencer… Der er masser af gode tilbud at hente i NORDJYSKE Fordele, og hver torsdag laver vi et sammenkog af de bedste tilbud lige nu. Det har ca. 50.000 nordjyder valgt at sige ja tak til – og tallet stiger fortsat!

3

NORDJYSKE Medier

Daglige nyheder, hver morgen, gratis i din indbakke! Modtagerne kan selv tilpasse indholdet, så de kun får det, de interesserer sig for. Man kan f.eks. vælge at få nyheder specifikt fra Rebild Kommune. Det giver også nogle meget lokale annonceringsmuligheder, som dermed øger effekten af annoncen, samtidig med prisen er mindre, end hvis man ville annoncere i alle nyhedsbreve. Du kan bruge dem til at sende ’dagens tilbud’, eller på anden vis sætte skub i salget med kort varsel. Du kan også vælge at annoncere i vores tema-sektioner som ’Sport’ og ’Erhverv’.

http://www.nordjyske.dk/nyhedsbrev

Formater

For alle placeringer har vi disse mulige annonceformater:
600*125 pixel
300*300 pixel (dog ikke ’Seneste nyt’)
200*300 pixel (dog ikke ’Seneste nyt').

Materiale leveres som RGB JPG, max. 150 kB.

Kontakt

Jesper Johansen
Online Marketing Manager
Direkte: 2897 8250
*
*