nyhedsbreve fra nordjyske

Nyhedsbreve fra NORDJYSKE

Direct Mail annoncering bliver ikke nemmere!

Hver uge sender NORDJYSKE mere end 200.000 mails til nordjyderne. Og det er vel at mærke på opfordring – nordjyderne har selv givet tilladelse til at sende en skræddersyet nyhedspakke hver morgen til deres postkasse. Dermed får nordjyderne nyheder direkte i indbakken, som appetitvækker til avisen, eller som eneste nyhedskilde overhovedet.

Nyhedsbrevene er selvfølgelig gratis for modtagerne, og vi har en høj åbningsrate på dem – hver dag!

Vi stiller mediet og modtager-databasen til rådighed som en god annonceringskanal for vores kunder, og tilbyder præcis annoncering i udvalgte områder. Det sænker annonceprisen og øger effekten.

Tilpasset indhold - Morgen, middag og aften

Daglige nyheder, hver morgen, gratis i din indbakke! Modtagerne kan selv tilpasse indholdet, så de kun får det, de interesserer sig for. Man kan f.eks. vælge at få nyheder specifikt fra Rebild Kommune. Det giver også nogle meget lokale annonceringsmuligheder, som dermed øger effekten af annoncen, samtidig med prisen er mindre, end hvis man ville annoncere i alle nyhedsbreve. Du kan bruge dem til at sende ’dagens tilbud’, eller på anden vis sætte skub i salget med kort varsel. Du kan også vælge at annoncere i vores tema-sektioner som ’Sport’ og ’Erhverv’.

http://www.nordjyske.dk/nyhedsbrev

Formater

300*250 pixel 

Materiale leveres som RGB JPG, maks. 150 kB.

Priser og fakta

Hent salgsopstilling her

Salgsbrev 

Kontakt

Andreas Wewer Madsen
Digital Salgschef
Direkte: 2779 3548
*
*