sociale medier

Sociale medier

Skal min virksomhed være til stede på de sociale medier? Hvilke sociale medier skal jeg satse på? Hvordan opretter jeg en virksomhedsside på Facebook? Hvad skal jeg bruge siden til? Hvordan opnår jeg effekt med Facebook? Hvordan får jeg mange fans? Hvordan får jeg de rigtige fans? Hvor mange ressourcer skal jeg bruge på det?

Spørgsmålene er mange og med god grund. Men hjælpen er nær. Med et yderst professionelt team bag, leder og hjælper vi dig på rette vej.

Kom godt fra start på de sociale medier
Vi opretter en Facebook virksomhedsside helt fra bunden af på den rigtige måde, og får den sat op på den mest givtige måde for din virksomhed. Vi laver et oplæg til en fremtidig strategiplan, rådgiver om integration med egen website, og udarbejder en kommunikations-og driftsplan for siden.

Min virksomhed ER på Facebook.....
– men den trænger til et spark og noget hjælp!

Vi forbedrer og tilretter din Facebookside, så den bliver skarp, konkurrencedygtig samt bliver en indbydende marketingsplatform at lande på for dine kunder. Herefter kommer vi med en fremtidig strategiplan.

Rådgivning og sparring
Ønsker du at øge kundekontakten og kundeloyaliteten, komme bedre i kontakt med dine kunder på andre medieplatforme end lige de traditionelle medieplatforme, og vil du gerne promovere din virksomhed på de sociale medier på den mest givtige måde? Vi rådgiver og vejleder dig.

Community Management
Lad os blive din ekstra medarbejder og drifte din Facebook-side igennem vores dygtige community manager.

Research, indholdsplan, og alt eksekveres af os i samarbejde med dig. Yderligere analyserer vi de sociale data og skaber ny indsigt.

Facebook-annoncering
Sponsoreret opslag, tilbudsopslag, nyhedsfeedannoncering og højresidesannoncering – lyder det alt sammen russisk for dig? Så lad os klare annonceringen for dig på Facebook, som er blevet en yderst vigtig og givtig markedsføringskanal – du bestemmer budgettet ud fra rådføring fra os.

Google+
Kan din virksomhed findes på Google, og vil du have din virksomhed længere op på søgelisten? Så er en tilstedeværelse med en Google+-konto uden tvivl et must, idet Google belønner sine Google+annoncører på med højere optagelser på forretningskritiske søgeord.

LinkedIn
Det professionelle netværk, LinkedIn, har aldrig haft større betydning i forhold til salg, PR, kunder og meget andet end det har nu.

Men synes du, det er endnu en tidsrøver, men kan se at det er must for dig og din virksomhed? Så lad os hjælpe dig.

Priser og Fakta

Download salgsbreve her

 Google AdWords  

Himmerlands Boligforening

læs mere

Vi har benyttet os af muligheden for at få NORDJYSKEs professionelle stab til at drifte og styre vores sociale medier på Facebook, så vores tilstedeværelse og synlighed på denne platform også er i top. Vi er helt trygge ved at lægge ansvaret over til NORDJYSKEs community manager, for samspillet mellem os gør nærmest at vi føler, at vi har fået en ekstra medarbejder. Dette frigiver en masse tid til os, som vi nu kan bruge på at gøre det, vi er gode til, nemlig at forblive en af Jyllands største almene boligorganisationer.

Kontakt

Andreas Wewer Madsen
Digital Salgschef
Direkte: 2779 3548
*
*