native advertising online

Native Advertising online

Anvend Native Advertising på de digitale platforme

Nogle af de største fordele ved Native-konceptet er, at der er tale om annoncering, der placerer sig i nyhedsstrømmen, og at historien fx kan spredes på de sociale medier og kombineres med videoer, der understøtter budskab og indhold.

Med Native Advertising bliver dit indhold i princippet aldrig for gammelt – og du bygger med andre ord et aktiv, der er så godt som penge i banken. Godt performende indhold er en essentiel del af enhver udarbejdelse af en Nativeannonce, så du kan ranke højt på Google og fange dine målgruppers opmærksomhed.  Man kommer ikke udenom, at Google er forbrugernes foretrukne problemløser, når de leder efter svar på deres spørgsmål. SEO eller søgemaskineoptimering giver din Nativetekst en længere levetid og vi har prøvet at skitsere en række SEO- råd og giver dig en SEO-tjekliste. Se mere her.

 

IDÉmøbler Max Jessen

Vi brugte native advertising i forbindelse med et åbent-hus-arrangement, hvor vi inviterede indenfor til en aften med fokus på søvn og velvære. Resultatet var helt enestående: 10.493 brugere gik direkte ind via desktop, mobil og nyhedsbrev, og 6.436 brugere fandt vej til artiklen via Facebook. I alt 16.929 unikke brugere besøgte annoncen, og de brugte i gennemsnit 2 min. 11 sek. på at læse artiklen. De kunder, der dukkede op, var mere motiverede, havde forberedt spørgsmål og var bedre klædt på i forhold til at vælge den rigtige seng. Se kampagnen her.
Direktør Lau Jessen, Idémøbler Max Jessen

Himmerland Boligforening

Native advertising byder på mange nye muligheder i forhold til markedsføring. Opsætningen er interessant, da det er et værdiskabende budskab frem for en sælgende annonce. Begge vores native-kampagner blev afviklet med stor succes og tiltrak begge over 11.200 unikke brugere på henholdsvis mobil, desktop og de sociale medier, hvilket vi er meget tilfredse med. Se kampagnen her.
Direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening 

Kontakt

Claus Pedersen
Salgschef
Direkte: 9935 3591
*
*