NORDJYSKE Grafisk

Hos NORDJYSKE Grafisk er der tryk på kreativiteten - og styr på tryksagerne

Vi favner hele processen omkring grafisk produktion, fra idé og sparring hos de kreative hoveder, til produktet får den sidste finish på trykgangen. Vi er en del af NORDJYSKE Medier, et af Danmarks største mediehuse med et væld af kompetencer.

Kundetilpassede totalløsninger

Vores mål er altid at skabe værdi for dig. Det gør vi ved at være fleksible og tilbyde kundetilpassede totalløsninger, der omfatter alt fra kreativ idéudvikling, grafisk design, annoncer, bannere, tryksager, klistermærker, aviser og brochurer til adresseret og uadresseret distribution samt udformning af din virksomheds nye designprofil.

Du udvikler idéen sammen med vores kreative hoveder, og vi sætter idéen i produktion. Med en af Danmarks mest moderne digitale printere; Xerox iGen 150 Press XXL, kan vi tilbyde digitalprint i offsetkvalitet til konkurrencedygtige priser.

Priser og eksempler

Via brochuren til højre finder du teknisk information og prislister samt inspirerende eksempler på skræddersyede hæfter, kreative foldere, flotte flyers, salgsmapper, personlige tryksager og meget andet til at gøre din virksomhed synlig.