sektioner

Sektioner

Alle ugens dage

1. Sektion
Et dybdegående lokalt nyhedsoverblik med supplerende regionalt og internationalt indhold. Bliv opdateret og klædt på til enhver nyhedssamtale - på jobbet, i foreningen eller til aftenkaffen.

2. Sektion
Nordjydernes talerstol med reflekterende debatindlæg om aktuelle samfundsspørgsmål og relevante observationer fra nordjydernes dagligdag. Pulsen når nye højder med nordjyske sportsnyheder og øjeblikke, der når ind under huden.

Mandag

Frie Ord
Skiftende skribenter formidler deres syn på samtidsaktuelle emner og tendenser. Debat, refleksioner og meninger flyver frit i mangfoldighedens navn.

Tirsdag

Erhvervsliv
Erhvervslivet set med nordjyske briller. Mød de mennesker og de virksomheder, der holder Nordjylland i gang – i dag, i morgen og i fremtiden.

Onsdag

Perspektiv
Fællesskabet agerer fællesnævneren. Menneskets sociale interaktioner anskues gennem hverdagsbriller i det foranderlige styrkeforhold mellem traditioner og nye strømninger. Både i fællesskabet på arbejdspladsen, i madklubben og over ligusterhækken.

Torsdag

Kultur
Klædt godt på til kultur? Det har du chancen for, når sektionen bringer en symfoni af anmeldelser, interviews, reportager og klummer med mere. Alt sammen lavet med et nordjysk glimt i øjet.

Fredag

Friii
Sektionen med spændende rejseberetninger fra ind- og udland. Inspiration til fritidens naturoplevelser, forbrug og digitale udvikling.

Lørdag

Weekend
Omfattende portrætter og beretninger om livets mange facetter. Der stilles skarpt på mennesket med fokus på det gode liv og sundhed. Vi krydrer med ugentlige anmeldelser af nordjyske restauranter, omtaler af vine og sanselige oplevelser.

Søndag

Biler
Danmarks største biltillæg orienterer om seneste nyt på bilfronten. Nye modeller præsenteres og testes - der omtales nyt udstyr og nye trends og gives gode råd om alt lige fra sprinklervæske til dæk.

Indsigt
Lange, gennemarbejdede baggrundsartikler om aktuelle emner - regionalt, nationalt og internationalt. Undersøgende afdækninger fra NORDJYSKEs gravergruppe og overraskende indblik i emner, du ikke vidste var interessante. 

BoGodt
Sektionen giver et aktuelt overblik over det nordjyske boligmarked. Skarpt fokus på boligdesign, arkitektur og indretning med reportager fra inspirerende, nordjyske hjem. Tips og tricks fra håndværker- og haveeksperter om alt fra planter til byggeri med smarte løsninger til gør-det-selv-folket.

Mandag - torsdag

Morsø Folkeblad
Nyhedsopdateringer fra Mors og omegn. En selvstændig avis hvor provinsen er i centrum, og hvor det nære og lokale indtager avisens forside.