Hvad skal du vælge?

Hos NORDJYSKE Medier tilbyder vi marketingeftersyn, workshops, foredrag, konsulentbistand og kreative briefs til timepris.

Samtidig er det også muligt, at købe adgang til den viden I har behov for, fordelt på tre analyseproduktpakker.

Skulle du have behov for mere viden og ønsker at opgradere, betaler du kun differencen mellem pakkerne. Pakkerne er kort præsenteret nedenfor men du kan også hente analyseprodukterne i fuld version her.

 

Basispakke

Du får adgang til mediaplansvurderingværktøj og rådgivning om mediamix i et geografisk område eller udvalgts forbrugsgrupper.

Pluspakke

Pluspakke er en udbygning af basispakken, og vi tilbyder et afsæt i dine målgrupper, markeder og i samfundets udvikling. Der udarbejdes en anbefaling til anvendelse af mediegrupperne, de specifikke medier og den praktiske håndtereing af disse. Yderligere kan der vælges en konsultation eller en workshop til jeres aktuelle situation.

Totalpakke

Her får du hele pakken, med alle produkterne fra pluspakken samt adgang til Det NORDJYSKE Hus, der indeholder unik viden om nordjyderne.

Det NORDJYSKE Hus

Det NORDJYSKE Hus er et stærkt og strategisk målgruppeværktøj til at målrette din indsats - hvad enten det handler om salg, markedsføring eller produktudvikling, hvor det er et krav at kende målgrupperne bedst muligt. Det NORDJYSKE Hus - Maj, Sommer, Høst, Juhl og Winther.

Vi kan kontaktes på telefon 99 35 35 35 eller send os en mail på analyse@nordjyske.dk